Ειδική συνάντηση εργασίας για θέματα που αφορούν στον κλάδο τροφίμων και ποτών της Δυτικής Μακεδονίας

Ενημέρωση Προσκλήσεις Περιφερειάρχη

Ειδική συνάντηση εργασίας για θέματα που αφορούν στον κλάδο τροφίμων και ποτών της Δυτικής Μακεδονίας

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής καλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις σε ειδική συνάντηση εργασίας για θέματα που αφορούν στον κλάδο τροφίμων και ποτών της Δυτικής Μακεδονίας,

την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ισόγειο), στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος LOCFOOD. Η συνάντηση αυτή εντάσσεται στις ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες της Περιφέρειας και στην προσπάθειά της να ενισχύσει θεσμικά τομείς και επαγγελματικούς κλάδους.

Στη συνάντηση εργασίας ο λόγος για τοποθετήσεις θα δοθεί κυρίως στις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν, ενώ η ομάδα έργου και τα στελέχη του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης που εργάζονται στο πρόγραμμα Locfood, θα καταγράψουν τις απόψεις σας ως εξής :

1. ενημέρωση για το πρόγραμμα Locfood

2. διερεύνηση των δυνατοτήτων αλλά και του ενδιαφέροντος σας, για την επιτυχή δημιουργία και υποστήριξη ενός συνεργατικού σχηματισμού (cluster) του κλάδου τροφίμων και ποτών προσανατολισμένο (κυρίως) σε εξαγωγικούς στόχους.

Παρακαλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας, όπως και να απευθύνετε προς διευκρίνηση τα όποια πιθανά ερωτήματα σας, στο στέλεχος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης κα Δήμητρα Ασλανίδου.

Τηλέφωνο : 24610 53992, Fax : 24610 53991 και Ε-mail: daslanidoy@pta.pdm.gr

 

Γραφείο Τύπου

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

 

Πρόγραμμα

 

Programm