Διαβούλευση για το καλάθι των αγροτικών προϊόντων – Συναντήσεις στην ΠΕ Καστοριάς και ΠΕ Κοζάνης

Δελτία Τύπου Ενημέρωση

Ανοικτές συναντήσεις εργασίας – ημερίδας θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, στο κτίριο της ΠΕ Καστοριάς και την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στην περιοχή ΖΕΠ.

Στις συναντήσεις πρόκειται να συμμετέχουν αγρότες, καλλιεργητές, κτηνοτρόφοι, αγροτικοί συνεταιρισμοί, ομάδες παραγωγών, στελέχη οργανισμών της τοπικής αυτοδιοίκησης, γεωπόνοι και ενδιαφερόμενοι πολίτες με σκοπό να ενημερωθούν για τις δράσεις του Καλαθιού και να ανταλλάξουν απόψεις για τους στόχους και τα προσδοκώμενα οφέλη από την υλοποίηση του «Καλαθιού των προϊόντων της Δυτικής Μακεδονίας».

Στα πλαίσια της ανοικτής διαβούλευσης, υπενθυμίζουμε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έχει αναρτήσει στις ιστοσελίδες των Περιφερειακών Ενοτήτων Καστοριάς, Γρεβενών και στην ιστοσελίδα της ΑΝΚΟ, κείμενο βασικών θέσεων επί του οποίου ζητούνται οι παρατηρήσεις όλων των εμπλεκομένων παραγωγικών φορέων, των μεμονωμένων παραγωγών, ερευνητικών αγροτικών ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, επιμελητηρίων, ξενοδόχων καθώς και η γνώμη των εξαγωγέων.

Η ανοικτή διαβούλευση θα διαρκέσει έως και τις 30 Οκτωβρίου 2011. Μπορείτε να αποστέλλετε τις απόψεις στα email info.aofp@pdm.gov.gr και anko@anko.gr .