Συγκρότηση του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας και Εκλογή Mελών της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση

Με τη διεξαγωγή των ψηφοφοριών για τη συγκρότηση του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας και την Εκλογή Mελών της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Π.Σ. στο κτίριο της Περιφέρειας στη ΖΕΠ Κοζάνης, η πρώτη συνεδρίαση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου εξελέγη ο κ. Γεώργιος Κωτσίδης, Αντιπρόεδρος ο κ. Γιάννης Σόκουτης και γραμματέας η κ. Αγνή Κανδύλη – Μυκωνιάτη.

Για την Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν ως τακτικά μέλη, ο κ. Φώτης Κεχαγιάς, ο κ. Κωνσταντίνος Γέρου, ο κ. Αντώνιος Δασκαλόπουλος, ο κ. Πασχάλης Βάσσος, ο κ. Γεώργιος Μαργαρίτης και ο κ. Ιωάννης Κιοσσές και ως αναπληρωματικά ο κ. Δημήτριος Καρακασίδης, ο κ. Κυριάκος Ιωαννίδης, ο κ. Χαρίσιος Κάτανας, ο κ. Παναγιώτης Στεργιούλης, ο κ. Δημήτριος Σαββόπουλος και ο κ. Σωτήριος Βόσδου.

Τρία βίντεο από την 1η συνεδρίαση του Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας

{youtube}EMwx8YH3ebY?list=UUHcuCRiLnQjyrkfbLp9icnQ{/youtube}

{youtube} HfLo85I6_gM?list=UUHcuCRiLnQjyrkfbLp9icnQ {/youtube}

{youtube} Gd3eKGL26UE?list=UUHcuCRiLnQjyrkfbLp9icnQ{/youtube}