Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην 16η Έκθεση Τουρισμού Κύπρου “ΤΑΞΙΔΙ 2013”

Δελτία Τύπου Ενημέρωση

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην 16η Έκθεση Τουρισμού Κύπρου “ΤΑΞΙΔΙ 2013”

Με τους καλύτερους οιωνούς για τη Δυτική Μακεδονία στον τομέα του τουρισμού, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Εταιρείας Τουρισμού στην 16η έκθεση “ΤΑΞΙΔΙ 2013” που πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 17 έως την Κυριακή 19 Μαΐου, στον εκθεσιακό χώρο της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου, στην περιοχή Μακεδονίτισσα της Λευκωσίας. Εκατοντάδες επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές της Περιφέρειας μέσα από ενημερωτικό υλικό και να γευτούν το εξαιρετικό κρασί από το κτήμα Άλφα.

Στην αποστολή συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Εταιρείας και Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής, Εκπαίδευσης, Πολιτισμού και Τουρισμού Φιλώτας Ταλίδης, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Χρήστος Παύλου, και η Περιφερειακή Σύμβουλος επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Μαρία Τσακνάκη.

Το “ΤΑΞΙΔΙ” της έκθεσης ξεκίνησε με την τελετή των εγκαινίων το απόγευμα της Παρασκευής. Την κορδέλα έκοψε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, ο οποίος προέτρεψε τους Κυπρίους να συνεχίσουν τα ταξίδια αναψυχής, καθώς φέτος τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη προκειμένου να ξεφύγουν από τα προβλήματα που δημιούργησε η οικονομική κρίση.
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μέσω της εταιρείας τουρισμού, συμμετείχε για δεύτερη χρονιά με δικό της περίπτερο και όπως σημείωσε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης η περσινή συνάντηση αποτέλεσε σταθμό στο να γνωρίσουν οι Κύπριοι την Δυτική Μακεδονία, γεγονός που επιβεβαίωσε η επίσκεψη αρκετών τουριστών από το νησί της Αφροδίτης στην περιοχή. Το “ταξίδι” συνέχισε ο κ. Ταλίδης χρησιμοποιώντας τον τίτλο της έκθεσης είχε θετικά αποτελέσματα σύμφωνα και με τα στοιχεία των αρμοδίων του τουρισμού. Μένει από εμάς πρόσθεσε να στηρίξουμε ανάλογες πρωτοβουλίες ώστε η Δυτική Μακεδονία να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην 16η Έκθεση Τουρισμού Κύπρου "ΤΑΞΙΔΙ 2013" Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην 16η Έκθεση Τουρισμού Κύπρου "ΤΑΞΙΔΙ 2013" Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην 16η Έκθεση Τουρισμού Κύπρου "ΤΑΞΙΔΙ 2013" Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην 16η Έκθεση Τουρισμού Κύπρου "ΤΑΞΙΔΙ 2013" Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην 16η Έκθεση Τουρισμού Κύπρου "ΤΑΞΙΔΙ 2013" Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην 16η Έκθεση Τουρισμού Κύπρου "ΤΑΞΙΔΙ 2013"

Βίντεο