Ενισχύονται με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό τρία Κέντρα Υγείας της Δυτικής Μακεδονίας. Υπέγραψε τη σχετική προέγκριση ο Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής.

Δελτία Τύπου Ενημέρωση
Με ακτινολογικό μηχάνημα και ψηφιοποιητή εικόνας, εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Σερβίων – Βελβεντού, Δεσκάτης και Άργους Ορεστικού. Την προέγκριση δημοπράτησης του έργου υπέγραψε, την Τετάρτη 3 Ιουλίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής. Ενισχύουμε όπως σημείωσε σε δηλώσεις του την πρωτοβάθμια παροχή υγείας, εξοπλίζοντας τα κέντρα υγείας της Περιφέρειας μας, με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, τελευταίας τεχνολογίας. .Αποτελεί για μας πρώτη προτεραιότητα ο τομέας της υγείας, γεγονός που το αποδεικνύουμε καθημερινά εντάσσοντας έργα που παρουσιάζουν μελετητική ωριμότητα στο ΕΣΠΑ.

Ο προυπολογισμός του έργου << Προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού Κέντρων Υγείας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας στη Δυτική Μακεδονία>> ανέρχεται στο ποσό των 293.100 Ε και θα χρηματοδοτηθεί μέσω του ΕΣΠΑ 2007 – 2013, από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας -Θράκης.