Διημερίδα Χιονοδρομίας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κοζάνης λαμβάνοντας υπόψη την αριθμ.Πρωτ.              579/13-02-2012 απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Μακεδονίας με θέμα «Έγκριση Διημερίδας Χιονοδρομίας» πραγματοποιεί διήμερο σεμινάριο επιμόρφωσης στο άθλημα της Χιονοδρομίας. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και απευθύνεται σε Καθηγητές Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης και σε πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής (αδιόριστους).

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί   στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας Γρεβενών την Κυριακή 04 Μαρτίου και τη Δευτέρα 05 Μαρτίου 2012.Το κόστος συμμετοχής είναι 50,00 €   και περιλαμβάνει: 1 (μία )διανυκτέρευση στο Ξενοδοχείο Vasilitsa Resort με ημιδιατροφή (δείπνο και πρωινό) και εξοπλισμό χιονοδρομίας με κάρτα lift για 2 (δύο) ημέρες .

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής να αποκτήσουν γνώσεις, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις του αθλήματος και βιώματα, τα οποία θα μεταφέρουν στους μαθητές τους παρακινώντας τους να ασχοληθούν με δραστηριότητες χιονοδρομίας.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 στο πρώην Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν.Κοζάνης.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολείων να διευκολύνουν τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής έτσι ώστε να παρακολουθήσουν τη διημερίδα.

.

 

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ν. Κοζάνης

Δρ.Σαββιλωτίδης Κοσμάς

Κλάδου ΠΕ 04 Φυσικός