Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Αθανάσιου Κοσματόπουλου με τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Εορδαίας.

Δελτία Τύπου Ενημέρωση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Αθανάσιου Κοσματόπουλου με τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Εορδαίας, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011, στην Πτολεμαίδα. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Εορδαίας, κ. Παρασκευή Βρυζίδου, ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Ασπράγκαθος και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πτολεμαίδας, κ. Σοφοκλής Ασιανός.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων, αφού ανέπτυξαν τις προτάσεις τους για τη λειτουργία των Συλλόγων και εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εξέφρασαν τη βούλησή τους για την προοπτική δημιουργίας ενός Δευτεροβάθμιου Πολιτιστικού φορέα, της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Δυτικής Μακεδονίας, χωρίς να χάσουν οι Σύλλογοι την αυτονομία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους

Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη με πολιτιστικούς συλλόγους προηγήθηκαν στις περιφερειακές ενότητες Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών και θα ολοκληρωθούν στην Κοζάνη, με σκοπό τη σύζευξη των δραστηριοτήτων των πολιτιστικών φορέων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας.