Στήριξη των ευπαθών ομάδων από την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης

Δελτία Τύπου Ενημέρωση

Στήριξη των ευπαθών ομάδων από την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης

Ευρεία σύσκεψη με θέμα τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.

Στη συνάντηση που έγινε υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Γιάννη Σόκουτη συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των Ιερών Μητροπόλεων Σερβίων και Κοζάνης, Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, Σισανίου και Σιατίστης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Βασιλακόπουλος, η Διευθύντρια του Γηροκομείου κα. Κεντεποζίδου, εκπρόσωποι φιλανθρωπικών σωματείων καθώς και οι Διευθύντριες Κοινωνικής Μέριμνας κα Κισκίνη και Υγείας κα Κοντοτάσιου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ανταλλάχθηκαν απόψεις και διατυπώθηκαν προτάσεις για τον καλύτερο συντονισμό της φιλανθρωπικής δράσης και συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Ο κ. Σόκουτης τόνισε τη βούληση της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης να συνδράμει εμπράκτως για ακόμη μια χρονιά με κάθε μέσο σε κάθε ενέργεια και δράση που αποσκοπεί στην ανακούφιση των ευπαθών ομάδων αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά ο τόπος μας.

Να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα χρόνια η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης στήριξε όλες αυτές τις προσπάθειες με προμήθεια τροφίμων στα κοινωνικά παντοπωλεία και συσσίτια, με ιατροφαρμακευτικό υλικό και εμβόλια στα κοινωνικά ιατρεία καθώς και με την παροχή άλλων ειδών πρώτης ανάγκης.