Στην «5η Έκθεση Εορδαία 2013» ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης

Δελτία Τύπου Ενημέρωση

Στην «5η Έκθεση Εορδαία 2013» ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης

Την «5η Έκθεση Εορδαία 2 0 1 3», επισκέφθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αντώνης Νίκου και Παύλος Τσότσος.

Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε στον εκθεσιακό χώρο ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Εορδαίας Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της έκθεσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι περιηγήθηκαν στην έκθεση, όπου συνομίλησαν με τους εκθέτες, τους επιχειρηματίες και εμπόρους, για διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν και ιδιαίτερα για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά αυτήν τη δύσκολη οικονομική περίοδο.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης ανέφερε πως έμεινε εντυπωσιασμένος από την συμμετοχή των εκθετών ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, καθώς και από την ποιότητα των εκθεμάτων.

Παράλληλα τόνισε τη διαχρονική στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στις δραστηριότητες του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, αλλά και όλου του επιχειρησιακού κόσμου της ευρύτερης περιοχής της Εορδαίας.