Παρατείνεται για τρία χρόνια η μίσθωση αγροκτημάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση

Dakis-Giorgos-53Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή παρατείνεται για τρία χρόνια η μίσθωση στα αγροκτήματα Νέου Καυκάσου, Αντιγόνου, Φαραγγίου, Πελαργού, Φιλώτα, Ροδώνα, Βαλτονέρων, Καλλιθέας, Αγραπιδιών, Πλατέως, Σωτήρα, Λευκώνα και Αναργύρων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Πρόκειται για μια σημαντικότατη εξέλιξη που αφορά τους αγρότες που εκμεταλλεύονται τα αγροκτήματα, στα συγκεκριμένα Δημοτικά Διαμερίσματα, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσουν τη δραστηριότητα τους, απρόσκοπτα.

Η παράταση δόθηκε μετά και την ερμηνευτική εγκύκλιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και σχετική εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας Δημήτρη Ηλιάδη. Η εκμίσθωση έχει διάρκεια τρία έτη, με καταληκτική ημερομηνία την 30-09-2015. Το οφειλόμενο μίσθωμα έχει οριστεί στα 5 € κατά στρέμμα και θα πρέπει να καταβάλλεται ετησίως, εντός τριμήνου από την ημερομηνία που ορίζει η απόφαση μίσθωσης και κατατίθεται στην οικεία ΔΟΥ στον Κ.Α.Ε. 2446 υπέρ Δημοσίου.