Ημερίδα παραδοσιακών χορών

Δελτία Τύπου Ενημέρωση

Η Ομάδα του Τμήματος Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κοζάνης λαμβάνοντας υπόψη την αριθμ.πρωτ. 1709/03-05-2012 απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Μακεδονίας με θέμα «Παραδοσιακοί χοροί στην Εκπαίδευση» πραγματοποιεί ημερίδα επιμόρφωσης στους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Δυτικής Μακεδονίας κ. Δράμπη Κωνσταντίνο ,το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτ. Μακεδονίας και την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Οι εισηγητές της ημερίδας είναι οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής: κ.Παπαζήσης Αργύριος,κ.Γάτας Αντώνιος και η κ. Πουτακίδου Ελισάβετ.

Απευθύνεται σε Καθηγητές Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης και σε πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής .

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης την Παρασκευή 11 Μαΐου 2012 και ώρα :11:00π.μ. -14:00μ.μ.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολείων να διευκολύνουν τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής έτσι ώστε να παρακολουθήσουν την ημερίδα.

 

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ν. Κοζάνης

Δρ.Σαββιλωτίδης Κοσμάς

Κλάδου ΠΕ 04 Φυσικός