ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2012» ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δελτία Τύπου Ενημέρωση

Μια πρωτοποριακή εκδήλωση που αφορά την προώθηση της απασχόλησης, διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού & Κοινωνικής Παρέμβασης Π.Ε. Κοζάνης (Ε.Π.Τ.Α.Κ.), το Γραφείο Τοπικής Πρωτοβουλίας Απασχόλησης «www.ergasiakozani.gr», το ΕΒΕ Κοζάνης και τα Γραφεία Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 4:00 – 10:00 μμ., στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου Κοίλων.

Η «ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2012» προσφέρει τη δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους προς αναζήτηση εργασίας να έρθουν σε άμεση επαφή και να συζητήσουν με τους υπεύθυνους των επιχειρήσεων για εργασιακά και θέματα απασχόλησης. Αντίστοιχα, οι επιχειρήσεις θα έχουν τη ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει η περιοχή και να διερευνήσουν τη δυνατότητα συνεργασίας με ανέργους της περιοχής σε επίπεδο πρακτικής άσκησης, άμεσης πρόσληψης ή ακόμα και μελλοντικής δυνητικής συνεργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την «ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2012», επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://imerakarieras.wordpress.com ή επικοινωνήστε με τον Δρ Δημήτρη Μυλωνά στο 2461 351 191.