Επισκέψεις Στα Γηροκομεία Της Π.Δ.Μ Για Τις Ευχές Του Πάσχα Από Τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας – Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής

Δελτία Τύπου Ενημέρωση

Τα  Γηροκομεία Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας επισκέφτηκε ο  Αντιπεριφερειάρχης Υγείας – Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής Γιαννακίδης Σταύρος για να ευχηθεί για το Πάσχα και την Ανάσταση του Χριστού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αντάλλαξε ευχές με τους ηλικιωμένους οι οποίοι χάρηκαν για την επίσκεψη του και συζήτησε μαζί τους για την υγεία τους και την διαμονή τους.

Ευχές και συζήτηση έγινε και με το Προσωπικό και τους Εθελοντές που βοηθούν στην περίθαλψη και την φροντίδα των ηλικιωμένων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

15-04-2015

Γιαννακίδης Σταύρος

Αντιπεριφερειάρχης Υγείας – Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής

Επισκέψεις Στα Γηροκομεία Της Π.Δ.Μ Για Τις Ευχές Του Πάσχα Από Τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας - Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής (Κοζάνη)

Επισκέψεις Στα Γηροκομεία Της Π.Δ.Μ Για Τις Ευχές Του Πάσχα Από Τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας - Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής (Γρεβενά)

Επισκέψεις Στα Γηροκομεία Της Π.Δ.Μ Για Τις Ευχές Του Πάσχα Από Τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας - Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής (Καστοριά)