Εκλογή μελών για ΕΝΠΕ και ΕΠΧΣΑ

Δελτία Τύπου Ενημέρωση

Τους εκπροσώπους για τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.ΠΕ.), καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας, εξέλεξε το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στην συνεδρίασή του, τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014.

Για την ΕΝ.ΠΕ. από την πλειοψηφία εκλέχτηκαν η κ. Μαρία Καρυπίδου, ο κ. Ηλίας Κάτανας, ο κ. Παναγιώτης Στεργιούλης και από την αντιπολίτευση ο κ. Γιώργος Δακής.

Στην Επιτροπή Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ως τακτικά μέλη εξελέγησαν από την συμπολίτευση η κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, η κ. Αμαλία Κούσκουρα, η κ. Μαρία Καρυπίδου, ο κ. Γιώργος Χριστοφορίδης, ο κ. Γρηγόριος Γιαννόπουλος και ο κ. Χάρης Κάτανας και από την αντιπολίτευση η κ. Αλίκη Ζήδρου – Γρηγοριάδου, ο κ. Σωτήρης Βόσδου και η κ. Γεωργία Ζεμπιλιάδου. Αναπληρωματικά μέλη από την συμπολίτευση ο κ. Ηλίας Κάτανας, ο κ. Παναγιώτης Κώττας, ο κ. Δημήτρης Καρακασίδης, ο κ. Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος, ο κ. Αντώνης Δασκαλόπουλος και ο κ. Θεόδωρος Θεοδώρου, και από την αντιπολίτευση ο κ. Ιωάννης Κιοσές, ο κ. Γιάννης Βήττας και ο κ. Δημήτρης Σαββόπουλος.

Να σημειωθεί ότι στη Γενική Συνέλευση της ΕΝ.ΠΕ. συμμετέχουν και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, οι τέσσερις χωρικοί και οι έξι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες.