Ανακοίνωση συμμετοχής στην 48ώρη Γενική Απεργία

Δελτία Τύπου Ενημέρωση

Ο Σύλλογος Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας κατόπιν συνεδρίασης Εκτακτης Γενικής Συνέλευσής του σήμερα Δευτέρα 05/11/2012 αποφάσισε την μαζική συμμετοχή στην 48ώρη Γενική Απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για τη Tρίτη 6 Νοεμβρίου και Τετάρτη 7 Νοεμβρίου .

Είναι σε όλους μας πλέον γνωστό ότι όλα τα μέτρα που οι Τροϊκανοί επέβαλλαν και οι Κυβερνήσεις αποδέχονταν τόσα χρόνια, χωρίς την παραμικρή αντίρρηση, δημιούργησαν ερείπια στην Ελληνική κοινωνία, στρατιές ανέργων που σε λίγο θα ξεπεράσουν τα 2.000.000 , φτώχεια και εξαθλίωση στους φτωχούς πλέον εργαζόμενους και συνταξιούχους και γενικά στους απλούς πολίτες που ζουν από το μεροκάματο (όταν το βρίσκουν) και τον καθημερινό μόχθο τους.

Συγχρόνως η σκληρή και σχεδιασμένη λιτότητα, μονιμοποιείται με τη νέα φοροαφαίμαξη και τις πολιτικές που ετοιμάζουν, το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας με τις ιδιωτικοποιήσεις, χωρίς κανένα περιορισμό (ήδη ψηφίστηκε νόμος που μπορούν να πωλούνται οι επιχειρήσεις του Δημοσίου χωρίς έλεγχο και χωρίς την προϋπόθεση της έγκρισης της Βουλής). Όπως επίσης και τη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία, τη μόρφωση, την ασφάλεια κτλ του Ελληνικού λαού.

Όλα αυτά τα μέτρα εκτός των άμεσων συνεπειών στον κάθε πολίτη, ενισχύουν όλο και περισσότερο την ύφεση στην οικονομία και την ανεργία χωρίς να δημιουργούν καμία θετική εξέλιξη για τη χώρα και την κοινωνία.

 

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

 

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

   • ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ

   • ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

   • ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6 Νοέμβρη στις 11:00π.μ. στο κέντρο της Κοζάνης.

                                                                                                                                                                            Ο Πρόεδρος

                                                                                                                                                                         Δ. Καραθανάσης