Πίνακας των συζητηθέντων θεμάτων κατά την 1η/25-02-2015 συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Αποφάσεις Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής Ενημέρωση

Π Ι Ν Α Κ Α Σ

Των συζητηθέντων θεμάτων κατά την 1η/25-02-2015 συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας :

Α/Α Θ Ε Μ Α Αρ.Απόφασης Περίληψη Απόφασης
1 Εκλογή Αντιπροέδρου της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής 1 Η Επιτροπή εξέλεξε μετά από μυστική ψηφοφορία το τακτικό μέλος της μειοψηφίας την κυρία Ζήδρου – Γρηγοριάδου Αλίκη με εφτά (7) ψήφους υπέρ.
2 Ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας – Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής για θέματα Κοινωνικής Συνοχής – Απόρων – Φτώχειας. 2 Έγινε ενημέρωση στα μέλη της Επιτροπής από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας – Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής Σταύρο Γιαννακίδη για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας   σε θέματα Κοινωνικής Συνοχής, Απόρων και Φτώχειας (ΤΕΒΑ – Περιφερειακό Συντονιστικό Όργανο για την Φτώχεια Δυτικής   Μακεδονίας).
3 Προτάσεις – Συζήτηση για θέματα Κοινωνικής Συνοχής. 3 Έγινε συζήτηση πάνω στα θέματα Κοινωνικής Συνοχής – Απόρων – Φτώχειας και στα προβλήματα που υπάρχουν.
4 Αίτημα Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νομού Κοζάνης. 4 Για το Αίτημα του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νομού Κοζάνης που αφορά τα εμβόλια των δικαιούχων των Κοινωνικών Ιατρείων του Νομού Κοζάνης ενημέρωσε ο Αντιπερειφερειάρχης Υγείας – Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής Γιαννακίδης Σταύρος..

                

Κοζάνη 29-02-2015

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής

 

 

Γιαννακίδης Σταύρος

Αντιπεριφερειάρχης Υγείας – Πρόνοιας

& Κοινωνικής Συνοχής