Π Ι Ν Α Κ Α Σ

Των συζητηθέντων θεμάτων κατά την 4η/26-08-2015 συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας:

Α/Α Θ Ε Μ Α Αριθμός Απόφασης Περίληψη Απόφασης
1 Έγκριση Πρακτικών 3ης Συνεδρίασης. 1 Η Επιτροπή εγκρίνει τα Πρακτικά της 3ης Συνεδρίασης.
2 Υποσιτισμός Μαθητών 2 Ενημέρωση για την Καταγραφή Μαθητών που Υποσιτίζονται και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης οι Οικογένειες τους.
3 Παιδική Φτώχεια 3 Παράλληλα με την Καταγραφή των Μαθητών που αντιμετωπίζουν προβλήματα Σίτισης θα δημιουργηθεί για αρχή μία Βάση Δεδομένων με Παιδιά που έχουν προβλήματα Φτώχειας, έτσι ώστε να βρεθούν τρόποι ή Προγράμματα για να ενταχθούν και να αντιμετωπιστούν τέτοιες περιπτώσεις.
4 Ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας - Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020” για την Ελλάδα (ΤΕΒΑ).

4

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την Επιτροπή Κοινωνικής Συνοχής και τους παρευρισκόμενους για τις εξελίξεις του Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020” για την Ελλάδα (ΤΕΒΑ), όπου αναμένονται να ανακοινωθούν οι Ωφελούμενοι και ενημερώθηκαν οι Υπεύθυνοι και οι Συμμετέχοντες από κάθε Π.Ε. για την Διανομή Ροδακίνων και Χυμού μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων.

Κοζάνη 31-08-2015

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής

Γιαννακίδης Σταύρος

Αντιπεριφερειάρχης Υγείας - Πρόνοιας

& Κοινωνικής Συνοχής

Π Ι Ν Α Κ Α Σ

Των συζητηθέντων θεμάτων κατά την 3η/11-05-2015 συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε Καστοριάς :

Α/Α Θ Ε Μ Α Αρ.  Απόφασης Περίληψη Απόφασης
1 Έγκριση Πρακτικών 2ης Συνεδρίασης. 1 Η Επιτροπή εγκρίνει τα Πρακτικά της 2ης Συνεδρίασης.
2 Σύσκεψη Φορέων Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. 2 Οργάνωση Συνάντησης για Σύσκεψη με τους Φορείς της Π.Ε Καστοριάς.
3 Ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας - Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020” για την Ελλάδα (ΤΕΒΑ). 3 Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την Επιτροπή Κοινωνικής Συνοχής και τους παρευρισκόμενους για τις τελευταίες εξελίξεις του Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020” για την Ελλάδα (ΤΕΒΑ).
4 Ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας - Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής για το Πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης του Υπουργείου Εργασίας - Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

4

Έγινε Ενημέρωση για το Πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής κρίσης του Υπουργείου Εργασίας – Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την Δωρεάν Επανασύνδεση - Παροχή Ηλεκτρικού Ρεύματος, το Επίδομα Ενοικίου, την Επιδότηση Σίτισης και την λήξη της Προθεσμίας Υποβολής Αιτήσεων μέσω διαδικτύου ή στα Κ.Ε.Π.

Κοζάνη 14-05-2015

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής

 

Γιαννακίδης Σταύρος

Αντιπεριφερειάρχης Υγείας – Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής

Π Ι Ν Α Κ Α Σ

Των συζητηθέντων θεμάτων κατά την 2η/03-04-2015 συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας :

Α/Α Θ Ε Μ Α Αρ.Απόφασης ΠερίληψηΑπόφασης
1 Έγκριση Πρακτικών 1ης Συνεδρίασης. 1 Η Επιτροπή εγκρίνει τα Πρακτικά της 1ης Συνεδρίασης.
2 Αντικατάσταση Τακτικού Μέλους λόγω Παραίτησης από το Περιφερειακό Συμβούλιο. 2 Έγινε αντικατάσταση του Χάρη Κάτανα (Τακτικό Μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής από την πλευρά της πλειοψηφίας) λόγω παραίτησης του απο το Περιφερειακό Συμβούλιο, από τον Γέρου Κωνσταντίνο (1ο Αναπληρωματικό Μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής από την πλευρά της πλειοψηφίας).
3 Ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας - Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020” για την Ελλάδα (ΤΕΒΑ). 3 Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την Επιτροπή Κοινωνικής Συνοχής για την εξέλιξη του Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020” για την Ελλάδα (ΤΕΒΑ) και για την συνάντηση του με την Αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και τους Εκπροσώπους των Περιφερειών από όλη την Ελλάδα για το συγκεκριμένο θέμα, για το οποίο έχει εκδοθεί και Δελτίο Τύπου με τις περαιτέρω λεπτομέρειες και πληροφορίες.
4 Σχεδιασμός - Προτάσεις για Φτώχεια και Ρομά.

4

Προτάσεις και Χαρτογράφηση Φτώχειας λαμβάνοντας υπόψη και τις Μετακινήσεις Πληθυσμών και Ομάδων με την βοήθεια των Ομάδων - Υποομάδων ανά Περιφερειακή Ενότητα της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής.
5 Καταγραφή Τυπικών και Άτυπων Δομών. 5 Ζητήθηκε να υπάρξει Καταγραφή Τυπικών και Άτυπων Δομών, με την βοήθεια των Ομάδων - Υποομάδων ανά Περιφερειακή Ενότητα της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής, σε συνδυασμό με την ήδη Καταγραφή που γίνεται από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για να χρησιμοποιηθούν είτε ως Αποθήκες Τροφίμων για το Πρόγραμμα “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020” για την Ελλάδα (ΤΕΒΑ), είτε για την στέγαση των Ιατρών (σύμφωνα και με την πρόσφατη Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τα Κίνητρα που δίδονται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έτσι ώστε να στελεχωθούν με Ιατρούς τα Νοσοκομεία), είτε για να στεγάσουν Άστεγους Πολίτες.

                

Κοζάνη 08-04-2015

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής

Γιαννακίδης Σταύρος

Αντιπεριφερειάρχης Υγείας – Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής

Π Ι Ν Α Κ Α Σ

Των συζητηθέντων θεμάτων κατά την 1η/25-02-2015 συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας :

Α/Α Θ Ε Μ Α Αρ.Απόφασης Περίληψη Απόφασης
1 Εκλογή Αντιπροέδρου της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής 1 Η Επιτροπή εξέλεξε μετά από μυστική ψηφοφορία το τακτικό μέλος της μειοψηφίας την κυρία Ζήδρου - Γρηγοριάδου Αλίκη με εφτά (7) ψήφους υπέρ.
2 Ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας – Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής για θέματα Κοινωνικής Συνοχής – Απόρων – Φτώχειας. 2 Έγινε ενημέρωση στα μέλη της Επιτροπής από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας – Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής Σταύρο Γιαννακίδη για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας   σε θέματα Κοινωνικής Συνοχής, Απόρων και Φτώχειας (ΤΕΒΑ – Περιφερειακό Συντονιστικό Όργανο για την Φτώχεια Δυτικής   Μακεδονίας).
3 Προτάσεις - Συζήτηση για θέματα Κοινωνικής Συνοχής. 3 Έγινε συζήτηση πάνω στα θέματα Κοινωνικής Συνοχής – Απόρων – Φτώχειας και στα προβλήματα που υπάρχουν.
4 Αίτημα Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νομού Κοζάνης. 4 Για το Αίτημα του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νομού Κοζάνης που αφορά τα εμβόλια των δικαιούχων των Κοινωνικών Ιατρείων του Νομού Κοζάνης ενημέρωσε ο Αντιπερειφερειάρχης Υγείας – Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής Γιαννακίδης Σταύρος..

                

Κοζάνη 29-02-2015

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής

 

 

Γιαννακίδης Σταύρος

Αντιπεριφερειάρχης Υγείας - Πρόνοιας

& Κοινωνικής Συνοχής

Π Ι Ν Α Κ Α Σ

Των συζητηθέντων θεμάτων κατά την 2η 7-10-2013 συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας :

Π Ι Ν Α Κ Α Σ

Των συζητηθέντων θεμάτων κατά την 1η 12-6-2013 συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας :

Π Ι Ν Α Κ Α Σ

Των συζητηθέντων θεμάτων κατά την 7η - 14/11/2012 συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας :

Π Ι Ν Α Κ Α Σ

Των συζητηθέντων θεμάτων κατά την 6η - 4/10/2012 συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής   της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας :

Π Ι Ν Α Κ Α Σ

Των συζητηθέντων θεμάτων κατά την 5η / 30-8-2012 συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας :

Π Ι Ν Α Κ Α Σ

Των συζητηθέντων θεμάτων κατά την 4η – 18/7/2012 συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας :

logo pdm

ΑΜΕΑ

Για Άτομα με Αναπηρία:
- Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση
- Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο + για μεγέθυνση ή
το πλήκτρο Ctrl και το - για σμίκρυνση (Ctrl και 0 για επαναφορά).