Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Φρουτοπαραγωγών της Ευρώπης

Τον κ. Jacques DASQUE, Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Φρουτοπαραγωγών της Ευρώπης (A.R.E.F.L.H.) δέχθηκε στο Γραφείο του, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης και Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Πασχάλης Χαρούμενος, καθώς και ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού Νικόλαος Κουτλιάμπας.

Κατά τη διάρκειά της, ο κ. DASQUE ενημέρωσε τον κ. Δακή για την Ένωση Φρουτοπαραγωγών, στην οποία μετέχουν καλλιεργητές από 25 Περιφέρειες της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και του Βελγίου.

Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην A.R.E.F.L.H. μέσω της οποίας γίνονται συντονισμένες ενέργειες που αφορούν την προώθηση των αγροτικών προϊόντων και τη διεκδίκηση των συμφερόντων των παραγωγών.

Να σημειωθεί, ότι στην εν λόγω Ένωση συμμετείχε άτυπα τα δύο τελευταία χρόνια και ο ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής εξέφρασε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τις δραστηριότητες και τους στόχους της Ένωσης και τόνισε τη βούληση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τη συμμετοχή της ως τακτικό μέλος της Ένωσης.

logo pdm

ΑΜΕΑ

Για Άτομα με Αναπηρία:
- Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση
- Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο + για μεγέθυνση ή
το πλήκτρο Ctrl και το - για σμίκρυνση (Ctrl και 0 για επαναφορά).