Αμαλία Κούσκουρα

Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου η κ. Αμαλία Κούσκουρα.

Αμαλία Κούσκουρα

Κατάγεται από την Καστοριά όπου και κατοικεί.

Απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2006).  Το 2010 απέκτησε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα στηνκατεύθυνση Πολιτικής Ανάλυσης στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ξένες γλώσσες: άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Σεμινάρια - Συνέδρια

Κατά το διάστημα των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών της σπουδών, είχε συμβολή ως ομιλήτρια και επί των εργασιών επιστημονικών συνεδρίων, ημερίδων και διημερίδων.

Ακαδημαϊκές  Διακρίσεις

Υπότροφος του Ιδρύματος "Χρήστου Βράκα" καθ' όλη τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ (Οκτώβριο του 2001 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2006).

Εργασιακή Εμπειρία

Από τον Οκτώβριο του 2003 μέχρι και τον Μάρτιο του 2004, απασχολήθηκε στη Θεσσαλονίκη ωςεξωτερικός συνεργάτης σε έρευνες, οι οποίες εκπονήθηκαν από εταιρεία δημοσκοπήσεων. Από τον Μάιο του 2005 έως και τον Νοέμβριο του 2005, μετείχε στην ομάδα φοιτητών που ασχολήθηκε με την ανάλυση στατιστικών δεδομένων σε έρευνες, οι οποίες εκπονήθηκαν από τη σχολή Πολιτικών Επιστημών για τον Νομό Θεσσαλονίκης. Από τον Οκτώβριο του 2005  έως και τον Μάρτιο του 2006, εργάστηκε ως ασκούμενη στο γραφείο Προγραμματισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη.  Από τον Φεβρουάριο του 2006 έως και τον Απρίλιο του 2006, είχε συμβολή σε έρευνες, οι οποίες εκπονήθηκαν από τη Σχολή Πολιτικών Επιστημών για τον Νομό Θεσσαλονίκης. Από τον Δεκέμβριο του2010 έως τον Ιούλιο 2014 εργάστηκε στην Καστοριά, ως υπάλληλος γραφείου στον ιδιωτικό τομέα.

Στοιχεία επικοινωνίας:e-mail: amkousk@yahoo.gr,

κιν.: 698 575 42 44 

logo pdm

ΑΜΕΑ

Για Άτομα με Αναπηρία:
- Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση
- Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο + για μεγέθυνση ή
το πλήκτρο Ctrl και το - για σμίκρυνση (Ctrl και 0 για επαναφορά).